Koledar dogodkovVčlanite seVprašajte AI

Dobrodošli v spletni trgovini Amnesty International Slovenije!

Z nakupom naših izdelkov lahko tudi vi pomagate pri prizadevanjih Amnesty International za zaščito in promocijo človekovih pravic širom sveta.
Sredstva, pridobljena s prodajo naših izdelkov, bodo neposredno prispevala k izvajanju naših kampanjskih aktivnosti in prizadevanju za svet, v katerem vsakdo uživa vse človekove pravice, njihove kršitve pa ne ostajajo nekaznovane.
V naši spletni trgovini vam ponujamo različne izdelke ? med drugim majice z AI logotipom, broške v obliki svečke, novoletne voščilnice ter knjige.
Naše knjige so koristne kot študijska literatura in kot pripomoček za vsakogar, ki se želi izobraziti o temeljnih človekovih pravicah. Če boste nosili naše izdelke, pa boste tudi neposredno pomagali pri širjenju glasu o naših aktivnostih.
V naši spletni trgovini pa lahko AI Slovenije tudi neposredno donirate.
To pomeni, da se odločite le za donacijo, brez nakupa kakšnega izdelka.
Pridružite se nam v našem prizadevanju za človekove pravice!
Prijetno nakupovanje vam želimo!

AIS

CD - Instant Karma

12,00 €

2.868,75 SIT

pikice
»Glasba je jezik svobode, solidarnosti in tudi upora. Brez te svobode, brez glasbe, ki je jezna vesela in nujna ne moremo obstajati.« Yoko Ono

Tudi pri nas je na voljo CD plošča Instant Karma, kjer so U2, Green Day, REM, Avril Lavigne in ostali glasbeniki iz vsega sveta naredili priredbe pesmi enega največjih glasbenikov našega časa Johna Lennona. Gre za neverjetno kompilacijo, ki jo je Amnesty International v sodelovanju z glasbeniki izdal v okviru kampanje Rešimo Darfur.

Slikanica Vsi se rodimo svobodni

14,90 €

3.561,10 SIT

pikice
Slikanica Vsi se rodimo svobodni v sliki in besedi predstavlja Splošno deklaracijo človekovih pravic. Njen namen je pravice, ki so v splošni deklaraciji ubesedene v pravnem jeziku, narediti razumljive in dostopne vsakomur, zlasti pa otrokom. Originalno je slikanica nastala na predlog Amnesty International Velika Britanija, ki ji je 28 svetovno poznanih ilustratorjev podarilo svoje ilustracije posameznih členov. V Sloveniji jo je v sodelovanju s slovensko Amnesty izdala založba Didakta.

Odlično darilo, saj moramo vsi poznati človekove pravice, da jih lahko varujemo – tako zase kot za druge.

Več informacij.

Slikanica Jagoda

10,90 €

2.605,10 SIT

pikice
Slikanica v romskem, slovenskem in angleškem jeziku. Dodan je tudi slovarček v vseh treh jezikih. Izdajatelja sta Amnesty International Slovenije in Društvo zaveznikov mehkega pristanka.

Slike in zgodba edinstvene slikanice Jagoda so nastale v romskem naselju Kerinov grm v Posavju.

Več informacij.
dodaj v košarico
Cene v EUR so preračunane po srednjem centralno paritetnem tečaju.
kartice

Amnesty International Slovenije, Beethovnova 7, 1000 Ljubljana
Telefon: (01) 426 93 77, E-pošta: Vse pravice pridržane.